Кметът на Русе празнува рожден ден

4
Пенчо Милков е роден на 31 юли 1978 г. в Бенгази, Либия
Пенчо Милков е роден на 31 юли 1978 г. в Бенгази, Либия

Пенчо Милков празнува рожден

Пенчо Милков е роден на 31 юли 1978 г. в Бенгази, Либия. Той проплаква на 29 юли в Либия, но административни пречки покрай това, че родителите му са българи, забавят вписването му в регистъра и така за официална рождена дата му се пада 31 юли.

Завършил е Юридическия факултет на Русенския университет. От 2013 г. е доктор по право. Работил е като адвокат по гражданско, търговско и административно право.

От 2011 г. до 2017 г. е общински съветник в ОС - Русе.

Има диплом от Института за социална политика, а през 2017 г. става и магистър по национална сигурност и отбрана във Военната академия „Г. С. Раковски“ в София.

На парламентарните избори същата година Пенчо Милков е избран за народен представител от Русе в 44-то НС. Бил е член на постоянните комисии по правни въпроси и по вътрешна сигурност и обществен ред.

На 3 ноември 2019 г. е избран за кмет на Община Русе.

От екипа на Dunavmost.com пожелаваме на русенския кмет да е здрав!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    10
    Много интересно
    Никъде в официалните му CV-a на господина, та дори и тук, раздела семейно положение не е загатнат дори. А имаше една хубавичка госпожа, дето беше с нея по интервютата преди 4 години. Какво стана с нея?
  • 4
    9
    Мирко
    Забравихте да напишете защо се разведе и как жена му го нарита като разбра ,че и слага рога.
  • 6
    8
    На празненството всички рокери...
    Довечера всички с пистарките сме на Нисово. Ще правим почетни обиколки с "мръсна" газ. Пенчо ще подари на съгражданите си една нощ без нас в подопечния му град. ))
  • 7
    7
    робин худ
    Да си жив и здрав надявам се някога да ти потърсят отговорност за безобразията който сътвори поредния крадец и като казах крадец се сетих за буферния паркинг що ли ,а господин крадец тия 600хил който дават на общината паркинга ги прави за няма и 13 дни ако е пълен поредния съюзил се с мафията крадец ,да заминаваш там от където дойде на ма....си и да не се връщаш
  • 12
    6
    Русенец
    Честит рожден ден! Оди си почивай, за кмет не ставаш-някъде пазач нещо потърси, да не абиш!Със здраве!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари