Кметът на Перник: Песимизмът започва да ни обзема!

1
Станислав Владимиров разкри, че в момента има заседание в ОДМВР - Перник, където се обсъжда как да продължи издирвателната акция
Станислав Владимиров разкри, че в момента има заседание в ОДМВР - Перник, където се обсъжда как да продължи издирвателната акция Видео: NOVA

Станислав Владимиров разкри, че в момента има заседание в ОДМВР - Перник, където се обсъжда как да продължи издирвателната акция

Колкото повече дни минават, за съжаление, песимизмът започва да ни обзема”. Това каза в „Интервюто в Новините на NOVA” кметът на Перник Станислав Владимиров.

Той потвърди, че в търсенето са се включили служители на МВР, които са специализирани в областта на аутизма. „И ловци се включиха още първия ден. Много ловци имат камери, които изпращат снимките на техните телефони”, каза още градоначалникът на Перник. По думите му са били обходени абсолютно всички места, на които предполагали, че може да е 12-годишният Александър.

Той разкри, че в момента има заседание в ОДМВР - Перник, където се обсъжда как да продължи издирвателната акция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари