Кметът на Кирково вероятно е пребит заради разправия за търг на обект

0
Зам.-кметът и секретарят са станали свидетели на побоя
Зам.-кметът и секретарят са станали свидетели на побоя Видео: NOVA

Градоначалникът беше нападнат с гаечен ключ

Разправия заради търг е вероятната причина за побоя над кмета на Кирково. Това обяви по време на брифинг наблюдаващият прокурор Емил Александров. В сряда Шинаси Сюлейман бе нападнат с гаечен ключ. Нападателят е задържан за 24 часа, информира NOVA.

Преди близо 10 години е имало търг за дадено помещение на Общината. Нападателят има претенции, че не са му го дали, въпреки че не се е явил на наддаването”, обясни Александров. 

Нападението е станало около 13:30 ч. в присъствието на зам.-кметът и секретаря. Веднага е подаден сигнал на 112, като на място е дошла полиция.

Образувано е досъдебно производство. Назначена е медицинска експертиза, която да установи травмите на пострадалия. Назначена е и психиатрична експертиза, която да установи психичното състояние на извършителя. Още нямаме резултати”, обясни прокурорът.

Кметът е бил край сцената, където се поставя новогодишната украса. Там е забелязал счупен глобус и е попитал работниците кой го е направил. Те казали, че е непознато лице. В този момент започва побоят”, каза още Александров.

Установява дали мъжът, който е пребил кмета, е същият, който е повредил украсата. Текат разпити, в района има и видеокамери. За подобно престъпление законът предвижда 2 години затвор, уточниха от Прокуратурата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари