Кметът на Буковлък е привикан в полицията по подозрение за купуване на гласове срещу дърва

1
Той заяви, че жителите на Буковлък не се продават
Той заяви, че жителите на Буковлък не се продават Видео: NOVA

Как протича изборният ден в Плевенско?

Гласуването в плевенското село Буковлък, където са най-големите секции в областта, започна точно в 7 ч. 5000 души е населението на селото, а там има засилено полицейско присъствие.

Кметът Георги Божинов съобщи, че е бил привикан да бъде предупреден, че има сигнал за купуване на гласове срещу него в замяна на един кубик дърва. "Това не е вярно, няма процедура, дори няма фирма, спечелила търга за дървата. Полицията стои пред дома ми от 2:30 ч. през нощта. Полицията записва всички номера на колите. Те нагнетяват обстановката, а ние не се продаваме", обясни той, предава NOVA.

ЦИК поиска втора машина за две от секциите, тъй като в едната са над 1100 имащите право на глас, а се предполага, че ще има голям интерес. Според председателя на СИК трима души са гласували за половин час. "На предния вот нямаше и 50% избирателна активност, около 200 човека са премахнати от списъците", разкри тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    2
    Бивш
    Селото е Плевенското Столипиново ! Тези цигани са извън земни ! За тях закони не съществуват ! Както и да ги гонят ,все ще им малко !
  • 6
    1
    ...
    Баси грозния патладжан. Там и кмета са си подбрали. Сган мизерна.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари