Клуб "Майки със смели сърца" стартира мартенската си кампания

0
Изложбата-базар на мартеници ще бъде позиционирана във фоайето на Русенския университет
Изложбата-базар на мартеници ще бъде позиционирана във фоайето на Русенския университет Снимка: Клуб "Майки със смели сърца"

Изложбата-базар на мартеници ще бъде позиционирана във фоайето на Русенския университет

За поредна година КлубМайки със смели сърца“ организира благотворителна мартенска кампания. В подготовката се включиха доброволци и приятели на сдружението. Мартениците са вече готови. Русенски университет „Ангел Кънчев“ отново подкрепя инициативата на клуба.

В дните 27, 28 и 29.02 от 10:00 до 14:00 часа изложбата-базар ще бъде позиционирана във фоайето на Русенски университет „Ангел Кънчев“, където всеки може да си закупи Мартенички с кауза.

А тази година каузата е свързана с Деня на детето - Първи юни, когато майките планират да организират посещение на историческа забележителност и още веднъж да споделят в неформална обстановка постижения и проблеми които са решили и решават целите им семейства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари