Клуб "Фламинго" ЕТНО организира дарителска кампания за деца, бягащи от войната в Украйна

2
Да подадем ръка!
Да подадем ръка!

Клуб "Фламинго" ЕТНО организира дарителска кампания за деца и техните майки, бягащи от войната в Украйна, научи Dunavmost.

Танцовата формация празнува 10-годишен юбилей на 19 март, който ще бъде отбелязан със скромно тържество в хотел "Рига" от 19:00 часа. Членовете на клуба призоваха всички гости вместо да носят цветя, картички и други подаръци, да се включат в кампанията и да подадат ръка на украинците в нужда.

Ето какво точно споделиха организаторите на дарителската акция:

"Скъпи приятели, в навечерието на десетия рожден ден на Клуб за танци "Фламинго" ЕТНО нашето танцово семейството реши да помогне на украинските майки и деца, бягащи от войната.

Нашите деца са всичко за нас, и когато виждаме ситуацията около себе си, не можем да останем безучастни.

Милиони майки с деца на ръце бягат от родните си места в търсене на спокойна среда и мир, в който да отгледат децата си с надежда скоро отново да видят бащите им и цялото семейство да се завърнат в родината. Но докато това стане, всяка една протегната ръка е неизмерим жест, с който ще улесним живота им в този труден момент .

В този ред на мисли обявяваме ДАРИТЕЛСКА КАМПАНИЯ ЗА:

Бебешки пюрета, памперси, мокри кърпички, козметика, сухи млека и други принадлежности, нужни при отглеждането на бебе, дрехи и обувки НОВИ (по изискване на червения кръст с етикети), за деца от 0-12 години и техните майки .

Събраните помощи ще бъдат дарени на украинските семейства, приютени в дома за стари хора "Флора" в град Бяла и раздавани от представители на Клуб за танци "Фламинго" ЕТНО на границата ни с Румъния на 20-ти март .

Може да се включите до 19.03.2022 година като:
* се свържете с нас по телефон 0878879293, 0896901987, за да се уговорим за удобно за нас и вас време за среща
* дойдете лично в залата ни - град Русе, булевард "Васил Левски" номер 4 - всеки делник от 18:00 - 20:00 часа

Молим всички гости на юбилейният ни рожден ден вместо цветя, картички и други подаръци да носят някое от изброените горе нужни неща за дарението.

БЛАГОДАРИМ ЗА ПРОТЕГНАТАТА РЪКА! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ! НЕКА ДЕЦАТА НИ ЖИВЕЯТ В МИРНИ ВРЕМЕНА! АМИН !

Ако желаете да станете част от новите ни начинаещи групи за народни танци в град Русе и град Бяла, можете да го направите всеки вторник и четвъртък /НАЧАЛО - 10.03.2022 година/.

Град Русе 10.03.2022г., 19:30 часа, зала на " Фламинго" ЕТНО , бул. "Васил Левски" номер 4

Град Бяла 10.03.2022г., 19:00 часа, зала "Фламинго " ЕТНО в бивша ДГ "Първи Юни"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари