Клони от дървета затрупаха кола пред механа "Чифлика"

5
Инцидентът е вследствие на силния вятър, който духа днес в Русенско
Инцидентът е вследствие на силния вятър, който духа днес в Русенско Снимка: Вили М./Фейсбук

Инцидентът е вследствие на силния вятър, който духа днес в Русенско

Изпочупени клони от дървета затрупаха кола пред механа "Чифлика" в Русе

За това алармира очевидец преди минути. Инцидентът е вследствие на силния вятър, който духа днес в региона. Вятърът е с посока запад-северозапад и поривите му достигнаха 108 км/ч, показват данните на хидрометеорологичната станция на ИАППД. Издадено е щурмово предупреждение за плавателните съдове по река Дунав.

В неделния ден над страната бързо ще премине студен атмосферен фронт. Температури ще бъдат между 15 и 20 градуса.

От запад на изток облачността и вятърът бързо ще се увеличат. Започва застудяване и дневните температури чувствително ще се понижат в сравнение с предходните дни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    3
    daskal
    Интересно, какви други клони може да има освен от дърво?
  • 6
    2
    До кога
    Кога Паркстрой ще изреже клоните на старите дървета. Какво чакат, да ударят човек ли? Винаги след буря се чупят и падат. Нека да избият нови и здрави клони. До кога това нехайство? Някой минавал ли е през хъшовете, американското пазарче...на борисова ги изрязяха Интересно ми е като стане белята шефа на паркстрой и Кмета как ще си измият ръцете
  • 13
    1
    Мааалък съвет
    Пострадалият автомобил, спокойно може да осъди Управниците (на какво и на кого), тъй като милите имат супер нефелен и неефективен Ръководител. Пък бил той и някякъв Доктор на Някакви науки, дето оди да се РАЗ вежда у друг град да не стане за срам тука.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари