Кирил Петков: Сменихме целия борд на "Булгаргаз", защото нямаме време за губене

2
Оставили сме се да купуваме само руската газ на по-високи цени
Оставили сме се да купуваме само руската газ на по-високи цени Видео: Дарик радио

За да може да прави човек независим избор, той трябва да има собствен ресурс.

Европа трябва да има собствен капацитет, за да има конструктивно надграждане, заяви премиерът Кирил Петков по време на първото издание на Годишния форум на Дарик за идеи „Стълбището” в коментар на случващото се между Русия, Украйна и НАТО

Може да искаме много неща, но не трябва да забравяме каква е крайната цел. Докато запазим българското достойнство, да запазим и добросъседството. На Балканите трябва да спре да се мисли националистически, трябва да започнем да мислим за региона. Докато се опитваме да заграждаме земята, не бива да забравяме къде се намираме, каза още Петков по повод отношенията между РС Македония и България

Проблемите са си проблеми, ние трябва да работим по тях, посочи още премиерът. Той заяви, че не се игнорират проблемите, а целта е да се решат в по-конструктивна среда. 

Не можем да бъдем втора категория съюзници в НАТО и ЕС. Трябва да имаме всички еднакви права, заяви още Кирил Петков

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари