Кирил Петков пристигна в Рим, ще се срещне с папата

0
Българската правителствена делегация, състояща се от премиера Кирил Петков, двама вицепремиери и двама министри, пристигна в Италия.
Българската правителствена делегация, състояща се от премиера Кирил Петков, двама вицепремиери и двама министри, пристигна в Италия. Снимка: БНТ

Петков ще се срещне с италианския премиер

Българската правителствена делегация, състояща се от премиера Кирил Петков, двама вицепремиери и двама министри, пристигна в Италия. Поводът е 24 май - Денят на българската азбука и славянската книжовност. Предвидена е и аудиенция при Папата, предаде NOVA

По време на посещението Петков ще се срещне с италианския си колега Марио Драги. Идентична е програмата и на македонската делегация. Италиански медии и македонски източници твърдят, че ще има и среща между Петков и премиера на РСМ Димитър Ковачевски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари