Кирил Петков: Преговорите са конструктивни

0
Съпредседателят на ПП коментира преговорите с ГЕРБ-СДС за коалиционно управление
Съпредседателят на ПП коментира преговорите с ГЕРБ-СДС за коалиционно управление Снимка: Facebook

Съпредседателят на ПП коментира преговорите с ГЕРБ-СДС за коалиционно управление

Засега разговорите са конструктивни, но докато всичко не е договорено, нищо не е договорено. Това коментира съпредседателят на „Продължаваме Промяната” Кирил Петков във връзка с преговорите с ГЕРБ-СДС за коалиционно управление. Коментара той направи преди заседание на парламентарната група.

През почивните дни ПП-ДБ започнаха преговори по предложения от ГЕРБ-СДС проект на споразумение за коалиционно управление до края на мандата на 49-ото Народно събрание, информира NOVA. Вчера по време на консултациите при президента Румен Радев от ГЕРБ-СДС също потвърдиха за конструктивния разговор и настояха за повече време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари