Кирил Петков: Ние сме тук задълго

1
"И ви обещаваме, че заедно с вас ще променим България", написа във фейсбук Петков
"И ви обещаваме, че заедно с вас ще променим България", написа във фейсбук Петков Снимка: Facebook

"И ви обещаваме, че заедно с вас ще променим България", написа във фейсбук Петков

"Ние сме тук задълго и ви обещаваме, че заедно с вас ще променим България". Това написа в официалния си профил във фейсбук съпредседателят на „Продължаваме ПромянатаКирил Петков, предаде БТА.

„Благодаря на всички българи, които гласуваха! Благодаря на всеки един от вас, който отново ни се довери и ни подкрепи“, пише Петков.

„Продължаваме Промяната“ спечели 20,20% или 506 071 гласа на изборите, сочи справка на сайта на Централната избирателна комисия на база на 100% обработени изборни протоколи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    pro100$$$ k!r0 e shpionin
    Съгласен съм с коментар 1! Про100$$$ к!р0 е американски представител, пратен е в България, за да унищожава историята на България, за да втълпява всеки ден медийно, че християнските ни братя руснаци са ни враг, а сащ са ни спасили от ТУРСКО РОБСТВО! Другата му цел е да ратифицира в България 52 пола и че атлантическите ценности (лгбт извращенията на сащ) да заменят християнските семейни ценности, предавани от поколения!
  • 5
    1
    М-хм
    За дълго трябва да сте в затвора, там им е мястото на престъпниците и националните предатели! И ще си правите компания с банкянския простак, дано и да сте в една килия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари