Кирил Петков: Г-жа Митрофанова трябва да спре да се изявява по медиите

4
Никой не трябва да дава срок от 24 часа за такъв ултиматум от Русия
Никой не трябва да дава срок от 24 часа за такъв ултиматум от Русия

Никой не трябва да дава срок от 24 часа за такъв ултиматум от Русия

Министър-председателят в оставка Кирил Петков инспектира днес междусистемната газова връзка Гърция-България в района на Стара Загора. Той пристигна със закъснение в града, защото обяви в столицата кой ще излъчи за нов премиер ПП.

Това е второто посещение на премиера в района на връзката край село Малко Кадиево. Петков провери изграждането на газопровода край Стара Загора и в средата на март.

"Проектът IGB е от ключово значение за повишаване на сигурността на доставките и за осигуряване на диверсификация на източниците на природен газ за България и региона на Югоизточна Европа", каза Кирил Петков

"Вече бяха проведени първите тестове за неговата работа като по него страната ни ще получава договорените количества газ от Азербайджан."

"В следващата седмица нека да отворим дискусията с всички депутати по отношение на бъдещ кабинет", добави премиерът в оставка

Тогава ще се реди следващият кабинет. Аз съм изцяло за Асен Василев и с ПП ще продължим това, което сме започнали, каза в Стара Загора премиерът в оставка Кирил Петков.

"Мисля, че г-жа Митрофанова трябва да спре да се изявява по медиите. Никой дипломат не трябва да дава срок от 24 часа – от днес за утре, за такъв ултиматум, какъвто е този от Русия", обясни Кирил Петков.

„Г-жа Митрофанова се опитва да играе със страховете на хората“, допълни Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Димитър
    Според мен за всеки стана ясно, че управлението на държавата не е за Петков, партията му и партньорите му, взел сега и цензура да налага .... За да има промяна в страната трябва да се действа твърдо включително и срещу корупцията. Но за тия явно промяната е само прехвърляне на бизнеси и договори от РФ към САЩ и ЕС.
  • 5
    2
    Станко
    Кире, твоите изяви по медите станаха много. Никой не ти е виновен за каруцата която не можеш да влачиш. Хвърляй капата и друг да му мисли! Язък за канадското гражданство - че го отказа!!!
  • 0
    1
    darkaveng
    Идиото, кога при Бай Ставри? Кога?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари