Кирил Петков: Ако кукерите гонят злото, трябва да ги поканим в някои институции

1
Петков е гост на маскарадните игри "Джамала“ в Кюстендил
Петков е гост на маскарадните игри "Джамала“ в Кюстендил Снимка: Facebook

Петков е гост на маскарадните игри "Джамала“ в Кюстендил

Ако е вярно, че кукерите гонят злото, ще трябва да ги поканим да минат през някои от нашите институции в София. Това каза пред журналисти в Кюстендил съпредседател на "Продължаваме Промяната“ Кирил Петков, запитан дали вярва, че кукерите гонят злото. Петков е гост на първото издание на маскарадните игри "Джамала“ – Кюстендил.

Радвам се, че съм в Кюстендил. Да сме всички заедно. Този фестивал обединява традиции. Младите хора да се запознаят с тях. Кюстендил се справи с идеята, че промяната може да дойде. Радвам се да видя, че всички граждани на Кюстендил са заедно в днешния ден. Най-важното е да сме заедно и да се чувстваме част от една общност“, каза още Кирил Петков, предава Агенция Фокус.

Сред гостите на празника в града под "Хисарлъка“ са народните представители Георги Стамов, Димчо Димчев и Настимир Ананиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари