Кирил Петков: Абсолютно недържавнически е папката да се върне празна

1
Съпредседателят на ПП-ДБ припомни, че по Конституция колегите им от ГЕРБ имат седем дни и трябва да ги използват разумно
Съпредседателят на ПП-ДБ припомни, че по Конституция колегите им от ГЕРБ имат седем дни и трябва да ги използват разумно Снимка: Facebook

Съпредседателят на ПП-ДБ припомни, че по Конституция колегите им от ГЕРБ имат седем дни и трябва да ги използват разумно

Съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков направи коментар пред журналисти преди връчването на първия мандат.

"Това, което вчера преговорният екип на ГЕРБ ни изненадаха и зарадваха донякъде е, че те си спазиха уговорката, която беше първоначално дадена и това е, че управлението ще бъде за 18 месеца само с ротация на премиерите на 9-ия месец", заяви Петков, цитиран от Дарик.

Той допълни, че тази част са я приели, понеже това е била първоначалната им договорка. "Това, което ни учуди е, че въпреки че този договор, който реално бяхме написали заедно - започнахме го от бял лист хартия - в последния момент те казаха, че се оттеглят от подписването му, като големият аргумент беше че нямало достатъчно време", допълни Петков.

Той припомни, че по Конституция колегите им от ГЕРБ имат седем дни и призова: "Тези седем дни да ги използваме да изчистим това споразумение по начин, по който да се чувстват спокойни, че подписват нещо, за което са се съгласили".

"Абсолютно е неразумно и недържавнически да се взриви всичко и да не се използват тези седем дни и папката да се върне празна", каза Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    3
    Читател
    К.Петков,даваш всичко което ти поиска Борисов,ако искаш папаката връчена от президента да бъде пълна. ПП-ДБ,на път сте, да изплющите като шарани на сухо с вашето виновно мислене.
  • 3
    2
    весо
    Марш двоен гражданино от България
  • 5
    1
    Промяната
    Преди 2г на същия ден киро арестува бойко, сега му се моли да стоят в управлението. На такъв катарзис би завидял и Достоевски!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари