Кирил Домусчиев: Ние мислим, че им плащаме, а те мислят, че работят!

0
Председателят на КРИБ изрази по оригинален начин негативното си отношение към мързела
Председателят на КРИБ изрази по оригинален начин негативното си отношение към мързела Снимка: БГНЕС / Архив

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев изрази по недвусмислен, но ироничен начин възмущението си от сливането на повече от 10 почивни дни покрай великденските празници.

Бизнесменът публикува на пръв поглед шеговит клип в личния си профил във Фейсбук, на който актьор разиграва скеч, който разкрива, че почти всички 365 дни в годината за нашите сънародници са... почивни.

Реакцията на Кирил Домусчиев е насочена срещу мързела, който пораждат безкрайните празници, които на практика блокират българската икономика за дълги периоди от време и по този начин вредят на цялата нация.

Мнението на Домусчиев се споделя и от отговорните и градивни български предприемачи, които отдават цялата си енергия да създават иновативни продукти и услуги, но усилията им често биват спъвани заради ширещото се през последните години безхаберие.

Постът на Домусчиев от днес, е като своеобразно продължение на клипа, който пусна преди около месец от Варна, където собственоръчно засне как двама работника копаят дупка, а десетина други ги гледат отстрани, приседнали на цигара около багерите, сподели Блиц.

Празниците са хубаво нещо и няма нищо по-добро от това да бъдат посрещнати подобаващо, но не и когато те са толкова много, защото оказват негативен отпечатък върху традиционното българско трудолюбие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари