Километрични опашки на "Калотина"

0

Стотици чакат в жегите за обработка на документи

В сезона на големите почивки наши сънародници, които живеят и работят в чужбина, се втурнаха към родина България. През границата ни преминават и много гастарбайтери, който използват страната ни като транзит. Всичко това доведе до интензивен трафик и мъчителни километрични опашки на ГКПП „Калотина“. Стотици хора са принудени да чакат в морната жега за обработка на документи, сигнализира читател на TrafficNews.bg, пътувал от Австрия до България на 2-ри август.

„На границата между Сърбия и България е трагедия. Чакахме часове наред, за да влезем в страната. На много хора им прилоша от високите температури, а трима души припаднаха около мен“, коментира Петър Иванов.

По тази причина между опашката от коли се наложило да влезе линейка, тъй като един от чакащите пътници е имал нужда от спешна медицинска помощ.

Иванов пояснява, че за да стигне до гише, му отнело малко над 6 часа. По негови твърдения причината за голямото забавяне лежи в бавната обработка на документи от страна на българските служители в пограничния пункт.

„Чакаме смяна на персонал, после да си вземат почивка“, заключва той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари