Километрична колона от автомобили на магистрала „Хемус“

0
Причина за задръстването са ремонтните дейности, които текат два участъка от магистралата към София
Причина за задръстването са ремонтните дейности, които текат два участъка от магистралата към София Снимка: БТА

Огромна колона от чакащи автомобили се е образувала на магистрала „Хемус“ малко след Варна в посока Шумен, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Варна.

Причина за задръстването са ремонтните дейности, които текат два участъка от магистралата към София. Това съобщиха от „Пътна полиция“ в града.

От „Пътна полиция" посочиха, че основната причина за тапата е, че в района на Слънчево и край Девня, където се осъществява и прехвърлянето между платната.

От Пътна полиция призоваха водачите за повече толерантност на пътя и допълниха, че са получили множество сигнали за задръстването от водачи. Към този час в града и областта не са регистрирани пътни инциденти с пострадали. По информация на Агенция „Пътна полиция“, по автомагистралаХемусдвижението в участъка Неофит Рилски – Девня се осъществява двупосочно в платното в посока Варна поради ремонтни дейности.

Ограничено е качването в посока София на пътен възел „Неофит Рилски“, като движението е пренасочено по път I-2 Варна – Шумен от пътен възел „Девня“ до пътен възел „Каспичан“.

Ограничено е слизането на пътен възел „Неофит Рилски“, като движението е пренасочено по път I-2 Шумен – Варна. Движението в участъка п.в. „Повеляново” – п.в. „Слънчево”, също се осъществява двупосочно в платното посока Варна поради ремонтни дейности.

Трафикът се отбива по път I-2 Русе – Варна. Ограничено е качването в посока София от п.в. „Слънчево“ и слизането в посока Слънчево и Тополи на п.в. „Слънчево“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари