"Кифленска" война - Ни Ло и Андреа vs. Моника

0
Плеймейтките и певицата тотално се излагат
Плеймейтките и певицата тотално се излагат

Фактът, че някакви плеймейтки и певици се водят нещо като хайлайф, дори са водещи в национален ефир, е някаква вътрешнозаводска, наша си трагедия. Но пък дамите умеят да са център на внимание с простотията си в социалните мрежи.

Само за няколко дни фолкпевицата Андреа, Николета Лозанова и Моника Валериева станаха за смях в опита си да се омаскарят една друга.

Андреа и Николета нападнаха Валериева в социалните мрежи с креватните й подвизи, как била готова за 50 лева да прави чудеса, как кревата й помни срещи с господа с първоначални цифри в ЕГН-то 50, 60, 70... Не са подминати и болестите предавани по полов път.

Всъщност Моника и Андреа дълго време бяха близки приятелки цели девет години, Андреа и Николета също, после се скараха, сега отново са близки. Въобще на "кифленския" фронт - нищо ново.

За Валерия вървяха слухове, че е мачкала чаршафите с Валери Божинов, което пък оправдава донякъде атаките на тв водещата и все още г-жа Божинова.

Самата Валериева пък запазва хладнокръвие.

"С кого съм преспала, на коя гаджето съм взела. Момичета след тази излагация имидж не може да лъскате. Първо, ще правя с живота си каквото реша, с когото реша, ще пея, ще се снимам, ще пътувам, ще уча, но няма за злобея! А вие се замислете защо съм разкарала боклуците от живота си или защо мъжете ви предпочитат други", хаплива е Моника.

Източник: DNES.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари