Кейт Мидълтън е диагностицирана с рак

0
Принцесата на Уелс: Това е „огромен шок”
Принцесата на Уелс: Това е „огромен шок” Снимка: БГНЕС

Принцесата на Уелс: Това е „огромен шок”

В изявление принцесата на Уелс Кейт Мидълтън обяви, че е с рак. Заболяването е открито при тестове, пише Би Би Си. Тя споделя, че това е било „огромен шок” след „невероятно трудни няколко месеца”, предаде NOVA.

Кейт изпрати положително послание, казвайки: „Аз съм добре и ставам все по-силна с всеки изминал ден”. Подробности за рака не се съобщават, но от двореца Кенсингтън твърдят, че са уверени, че принцесата ще се възстанови напълно.

В изявлението на принцесата се обяснява, че когато е претърпяла коремна операция през януари, не се е знаело, че има рак.

„Въпреки това, тестовете след операцията установиха, че ракът е налице. Затова медицинският ми екип ме посъветва да премина курс на превантивна химиотерапия и сега съм в ранните етапи на това лечение”, каза принцесата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    до 2
    На твоите брътвежи им се казва когнитивен дисонанс.
  • -2
    2
    хаха
    spiritus sanctus - светия дух а на чичето само демони са му в главата, не че някой има съмнения
  • -1
    1
    чичомиткобрат
    Казва "mind, body and spirit", а не "mind, body and soul", т.е. ще рече че не вярва, че има душа дадена й от Бог Исус Христос. Да използва "spirit" означава, че има в себе си зли духове и демони, знае за тях и не й пука. Значи е от тея, дето са се отрекли от Бог. Такива ще горят цяла вечност.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари