Kaufland отвори най-модерният си хипермаркет в страната

0
Той е изграден с акцент върху улеснението при пазаруване и в него са внедрени редица нововъведения в дизайна и новаторски функционални решения
Той е изграден с акцент върху улеснението при пазаруване и в него са внедрени редица нововъведения в дизайна и новаторски функционални решения

Kaufland отвори първия си магазин с изцяло нова концепция във Варна.

Това е четвъртият обект на компанията в морската ни столица и се намира на бул. „Осми приморски полк“, в близост до стадион „Варна“.

От компанията съобщават, че това е най-модерният им хипермаркет в страната. Той е изграден с акцент върху улеснението при пазаруване и в него са внедрени редица нововъведения в дизайна и новаторски функционални решения.

Стоките в хипермаркета са подредени по по-прегледен начин, който изцяло кореспондира с освежената визия на марката. Артикулите са обозначени със специални знаци, а всяка стокова група е с различен цвят и икона. Цветовите кодове и символите кореспондират с визуалната идентичност на представянето на седмичните промоции в брошурата.

Сред нововъведенията са и премахнатите прегради между основните коридори, което на клиентите да пазаруват бързо, без да се налага да обикалят целия магазин. За клиентите със забързано ежедневие вновия хипермаркет има пекарна и витрина „To go”, разположени така, че да се стига бързо до касите. 

Kaufland е изградил хипермаркета с грижа към природата като са внедрени редица подобрения за подобряване на енергийната ефективност и намаляването на вредните емисии. Разположен на 3 815 м2 търговска площ, хипермаркетът разполага с 249 паркоместа.

„Лесното ориентиране, бързината на пазаруване и уютната атмосфера в хипермаркета бяха водещи при проектирането и строежа. Клиентите трябва бързо да намират необходимите им стоки и да се чувстват комфортно по време на пазаруване, коментира Димитър Спасов, председател на Управителния съвет на "Кауфланд България" ЕООД енд Ко КД.

С откриването на обекта във Варна, хипермаркетите Kaufland в България са 58.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари