Къци Вапцаров изпрати абитуриент номер две

1
Вторият син на Къци не споделя с какво ще се занимава
Вторият син на Къци не споделя с какво ще се занимава Снимка: Facebook

Легендарният телевизионен водещ, русенецът Къци Вапцаров, изпрати още един абитуриент. По-малкият му син Александър завърши преди броени дни и макар дълго отлагане, все пак успя да отпразнува подобаващо абитуриентския си бал, пише Glas.bg

"Още един абитуриент избутахме вчера, бал, аба бала, както му е реда... Попътен вятър Алек, да ти върви и да сбъдваш мечтите си! Остана само още едно и шапка на тояга", пише водещият на "Риск спечели, риск губи".

Големият му син Асен направи сериозен пробив в Холивуд с музика. От доста време се занимава с филмова музика и най-накрая талантът му е забелязан, с което Къци много се гордее и не спира да се хвали пред приятели.

Той не разкрива по какъв път е решил да поема средният му син. Като дете той проявяваше завидни умения в жонглирането, кара ролери и колело на една гума. Не става ясно с какво друго е решил да се занимава и към каква професия се е насочил.

А на Къци му остава да стиска със зъби и да се грижи за образованието на още един син - Иван, който ще завърши след 5-6 години. За него Вапцаров казва: "Той е чаровникът в семейството. Пее изключително вярно, да видим какъв ще стане, рано му е", споделя той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари