Катастрофиралите полицаи са конвоирали заподозрян за грабежи

0
Те са били на работа и тримата със съответните заповеди за конвоиране и за задържане.
Те са били на работа и тримата със съответните заповеди за конвоиране и за задържане. Снимка: Фейсбук

Катастрофа с полицаи в София днес

Полицаите, катастрофирали в София днес, са били от СДВР, от Шесто районно управление. Те са служители на криминална полиция, съобщи за bTV заместник-главният секретар на МВР главен комисар Станимир Станев.

Полицаи катастрофираха в София

Освен тях в автомобила е имало 14-годишно момче, което е превозвано от тях. Те са били на работа и са разполагали със съответните заповеди за конвоиране и за задържане.

Момчето е заподозряно в извършването на грабежи. То ги е водило в София, в различни заложни къщи, за да посочи вещите, които е залагало, отнети при извършени грабежи, обясни главен комисар Станимир Станев.

По думите му причината за катастрофата най-вероятно е несъобразена с пътните условия скорост от страна на управляващия моторното превозно средство, в следствие на което то се преобръща по таван върху трамвайните линии, както и мократа паважна настилка.

Шофьорът е тестван в присъствието на следовател, който е посетил местопроизшествието. Пробите и за алкохол, и за наркотици са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари