Инцидент затвори пътя Силистра - Русе

4
Загинал е водач на каруца
Загинал е водач на каруца Снимка: БГНЕС / архив

Загинал е водач на каруца

Временно е ограничено движението по път II-21 Силистра - Русе в района на Сребърна поради ПТП.

Това съобщиха от АПИ.

Трафикът се пренасочва по обходен маршрут: Русе - Ситово - Добротица - Любен - Професор Иширково - Силистра и обратно.

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, спазвайки указанията на служителите на "Пътна полиция".

Загинал е водач на каруца

На мястото на инцидента, в участъка между разклоните за селата Ситово и Сребърна, е открит загинал 63-годишен мъж от село Поройно, водач на каруца, теглена от кон, съобщи БНР.

Проведен е оглед на местопроизшествието, и в момента се изясняват фактите и обстоятелствата около инцидента. Образувано е досъдебно производство.

Една от версиите е, че няма участие на друго МПС, тъй като липсват следи за това. Конят е избягал, а по каруцата има следи от удар в мантинелата. Възможно е животното да се е подплашило, а мъжът да не е успял да го овладее.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари