Катастрофа задръсти Аспаруховия мост

0

Прокобата над хората от Аспарухово, които пострадаха тежко от наводнението през юни, продължава. Днес мъж от варненския квартал натресе "Опел"-а си във „Фолскваген” по средата на „Аспаруховия мост” и предизвика голямо задръстване. Панайот Костадинов, собственикът на опела, карал в лявата лента на моста, но тъй като се образувала напред колона, решил да мине в дясна лента. Изнесъл се бързо, но изведнъж пред него се появил „Голфът” на Георги Симеонов, който бил спрял на пътя, защото колата му загаснала.

Стана бързо и нямаше как да реагирам”, обясни Панайот. Той работи във фирма за ВиК услуги и живее в „Аспарухаво”.

Купил си опела преди месец, след като изтеглил заем от 4000 лева. Причината за новата покупка била, че старата му кола, пак „Опел”, била отнесена от наводнението. „Водата я беше качила върху други две коли. Беше страшно. Не съм взел и стотинка от общината като обезщетение. Сега изтеглих заем, за да си купя пак същата кола, но какво стана...”, тюхкаше се Панайот.

Потърпевшият Георги Симеонов, който е строителен работник и специалист по гипсокартон, пък се вайкаше, че няма да може да работи, защото колата му служила, за да си вози материали.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари