Катастрофа в района на Млечна кухня

1
След инцидента автомобилът е бил зарязан с отворени врати
След инцидента автомобилът е бил зарязан с отворени врати Видео: Русе Медиа

Започнаха баловете, започнаха и среднощните инциденти в Русе

Лек автомобил „Фиат“ с врачанска регистрация не е успял да вземе завой на кръговото на Млечна кухня. Колата е преминала през бордюра и е навлязла в тревната част. Хора, подали сигнал на тел.112, разказват в социалните мрежи, че автомобилът е бил зарязан с отворени врати. На място са изпратени няколко полицейски патрула, които са установят участниците и причините за инцидента.

На място екипът на Русе Медиа вижда, че са привлечени за беседа младежи, които впоследствие бяха освободени. Не е ясно кой е управлявал и е бил в автомобила, но предвид започналите миналата вечер абитуриентски балове, не е изключено да става въпрос за младежка компания в колата. Разследва се и вариантът колата да е открадната, тъй като тя е с регистрация от друг град, а предното ѝ стъкло е със слой прах. По нея има следи от катастрофа, но не е ясно дали са отсега или от друг инцидент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    1
    Riko
    Толкова ли е трудно по номера на автомобила да се открие собственика? И дали колата е пусната за издирване?
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари