Катастрофа със загинал затвори един от входовете на Панагюрище

1
Жертвата на катастрофата е 66-годишна жена от Панагюрище
Жертвата на катастрофата е 66-годишна жена от Панагюрище Снимка: ОДМВР - Пазарджик

Жертвата на катастрофата е 66-годишна жена от Панагюрище

Жена е загинала при тежка пътна катастрофа между два автомобила на входа за град Панагюрище. В момента пътят е затворен, въведен е обходен маршрут, съобщи говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов.

Катастрофата е между два леки автомобила – „ХюндайджипСанта фе“ и „Пежо".

Жена, която е управлявала "Пежо"-то, движейки се в посока от Панагюрище, навлиза в насрещната пътна лента и по този начин отнема предимството на джипа, който се придвижва в обратна посока.

Последвал е тежък удар, довел до смъртта на водачката на пежото, която е от Панагюрище и е на 66 години.

На мястото се извършва оглед, има екипи на РУ – Панагюрище, които регулират движението и е създадена организация за обходни маршрути, тъй като пътят в момента е затворен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Фффффф
    Къде се слагаш бе!На тези години си стой вкъщи.!Такива безмозъчни жени дето се правят на шофьорки!Естествения подбор е голяма работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари