Катастрофа с ранени, сред които и дете, затвори пътя Велико Търново – Русе

0
Инцидентът е станал около 18 часа в отсечката между Велико Търново и с. Самоводене
Инцидентът е станал около 18 часа в отсечката между Велико Търново и с. Самоводене Снимка: БГНЕС / Архив

Катастрофа между два леки автомобила и два мотоциклета затвори в неделя временно пътя Велико Търново – Русе

Инцидентът е станал около 18 часа в отсечката между Велико Търново и с. Самоводене, информира Вестник Борба

По първоначална информация са пострадали четирима, сред които и дете. Състоянието им тепърва ще се уточнява. Екипи на полицията пренасочват леките автомобили през с. Първомайци и Лясковец, товарните изчакват на място. Причините са в процес на изясняване. Обходният маршрут за лекотоварни автомобили е: В. Търново - път I-4 - Шереметя - път II-53 - Горна Оряховица - Поликраище и обратно.

На изхода на Велико Търново в посока Ст. Загора, в района на бензиностанция Ромпетрол, произшествие между два леки автомобила също затруднява движението. Двама пострадали са откарани за преглед в Спешна помощ по първоначална информация. Движението се регулира от екипи на Пътна полиция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 17
    1
    Бат Георги
    Колко човека още трябва да загинат на този път за да се сети Софийската държава, че в тази страна живеят хора и в останалата част на страната, отвъд табелата за края на София.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари