Катастрофа с пиян шофьор край село Писанец

0
Проверка на ПТП разкрила шофьор със значителна концентрация на алкохол в кръвта в района на село Писанец
Проверка на ПТП разкрила шофьор със значителна концентрация на алкохол в кръвта в района на село Писанец Снимка: Архив

Проверка на ПТП разкрила шофьор със значителна концентрация на алкохол в кръвта в района на село Писанец

На 27 май в 21:24 часа, екип на РУ - Ветово извърши проверка на участници в ПТП с материални щети в района на село Писанец. В резултат на проверката бяха установени двама водачи - 54-годишен мъж, който управлявал автомобил "Фиат Браво", и 45-годишен шофьор на "Мерцедес МЛ 350".

При използването на технически уреди за измерване на алкохол в организма, тестът на шофьора на "Мерцедеса" имал отрицателен резултат, докато уредът отчел значителна концентрация от 2,74 на хиляда при 54-годишния мъж. Въпреки изискванията, той отказал да даде кръвна проба в медицинско заведение.

Установеното от униформените служители бе документирано, а материалите са предадени на разследващ полицай, който вече е започнал бързо производство съгласно описа на РУ - Ветово.

Шофьорът със значителна концентрация на алкохол в кръвта ще бъде привлечен към отговорност за престъпление. Разследването по случая продължава, за да се установят всички подробности и да се осигури справедливото правоприлагане.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари