Катастрофа с моторист на пътя Русе - Разград

2
Пострадалият моторист е откаран с линейка в болница "Канев" в Русе / Снимката е илюстративна
Пострадалият моторист е откаран с линейка в болница "Канев" в Русе / Снимката е илюстративна

Пострадалият моторист е откаран с линейка в болница "Канев" в Русе

Вчера около 19:31 часа, чрез ЕЕН 112, в ОДМВР - Русе е получен сигнал за катастрофа с пострадал човек на път I-2 /гр. Русе - гр. Разград/, в района на км.8+200.

На място за изясняване на инцидента е изпратен екип на сектор "Пътна полиция". Установено е, че на еднопосочно двулентово платно за движение в посока град Разград, при суха пътна настилка, на прав пътен участък на изкачване, лек автомобил "Пежо 206" с русенска регистрация, управляван от жена на 24 г., при движение в лявата пътна лента /в момент на изпреварване на движещ се в дясната пътна лента специален автомобил "Ивеко Еврокарго"/ е застигнат от мотоциклет с марка "Каджива", управляван от 47-годишен мъж, който се е блъснал с лявата си част в дясната част на колата и е паднал на земята, съобщиха от МВР - Русе.

Пострадал е мотоциклетистът, който е откаран с линейка в болница "Канев" в Русе, където при прегледите сам му установени фрактури на ребра, подбедрица и контузия на бял дроб.

Причините за инцидента се изясняват, на местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    13
    Малко ирония за Осата
    "писнами от тези мотори уее 🤦‍♂️😂 липника е станал на писта ...🤣" Специално за Осичката и другите донори дето си позволяват да дразнят хората във фейсбук групите, ето малко ирония във вашия тон: "Слушайки среднощните гонки и рязането до прекъсвач, дядо поп Иларион приготви свещите за новоочакваното бдение."
  • 15
    12
    Оня зад оня другия
    Снимката е илюстративна! Наистина е такава, защото отлично "илюстрира" това, което всички виждаме всеки ден, но се правим че не го забелязваме. Иде реч за регистрационния номер на двуколесното. Там е, на мястото си, където повечето келеши си го врат умишлено. Да ми е мъчно за такива ли, не не ми е и няма да ми е. Докато те така, и аз така. А докато тези с пагоните не сложат ред, ще има още много звездички и слова във ФБ.
  • 15
    11
    Sali
    Моториста е без каска ох малеле Тони Сторароо
  • 29
    10
    Ники
    Поредна нощ пърдят по бул.България, няма КАТ, няма КОРС, няма кмет, няма никой, може и този пострадалия да е напълно нормален, но всички граници са вече отдавна преминати, на всички прости и комплексирани моторджии им пожелавам едно и също!
  • 26
    9
    Калоян
    Дано момичето да е добре, че тоя сигурно много я е изплаши. Снощи беше доста тихо по липник.... сигурно всички мотори са отишли до мястото, да си изрязват моторите на прекъсвач
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари