Катастрофа на кръстовището край Товарна гара

7
Кола се преобърна, блъсната от служебен автомобил
Кола се преобърна, блъсната от служебен автомобил Видео: Русе Медиа

Има пострадал при инцидента

Катастрофа между два автомобила в час пик завърши с обърната кола на кръстовището край Товарна гара до хотел „Милениа“ в Русе.

Заради инцидента се образуваха задръствания в посока комплекс "Париж".

Единият от автомобилите се е обърнал странично в разделителната ивица, като е бил ударен при завой от другата кола, която е служебна. Предстои полицията да изясни кой е причинил инцидента и кой е отнело предимството, информира Русе Медиа.

При катастрофата има пострадал един човек, който е откаран с линейка на „Спешна помощ“. По първоначални данни е с травма на главата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -7
    11
    Иван завет80g albena11g
    Xxxx nojovete 11g89g💚😘😙🙃🤪😚🎉🤡🤡💚😝🤒💯💢🕳️🕳️🕳️🌟🤖🌟🌚✨🤖😁💩💢👺😭😭💣😭💣📜🥰🕳️🕳️🕳️💚💚💚💚💤💤👿👻👻🤡🎉🎊😚😙🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃😭😭😭😭💯💯🤕😍🤖💩💩💩💩💩💩💩😭😭😭😭🌚🌚🌚🌚🌚💩💩👻👻💩💩👽👽💩😷😷🤕🤕🤕💩💩🤓🤓🤓🤓🤓😈🎃🎃🤖🎃👿😈👿👹🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥💤💤💤💤💤💤💯✨💥✨🌟✨✨✨🥴😵😴😪😪😴🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️
  • 9
    10
    До 9
    Надрънкал си едни клишета като извадени от в-к "Работническо дело". Ти изобщо работил ли си и една минута във фирма, която прави доставки? Бе било Спиди, Еконт, пицерия или каквото и да е? Всяка минута закъснение ти струва глоби, струва ти пари! На шефа изобщо не му дреме дали имало трафик, задръстване, дали ти се е пикаело и т.н. Какво гражданско общество бе?! Децата работят като мулета защото и родителите им правят същото!
  • -2
    9
    Макар&N"Co
    Без значение коя е фирмата, чиято кола в случая се е нацепила.въпросът е, че зад волана са нашите деца - млади, нахъсени и...безразсъдни много често.Ако нямаме гражданско общество и непримиримост към подобни прояви на агресивно поведение на пътя, да не се надяваме че т.нар органи на КАТ ще ги превъзпитат. Няма! Така че, всеки да си погледне в къщичката и да вземе мерки, ако все още децата слушат де.
  • 2
    8
    Жител
    Колата е на Бозмов
  • 13
    7
    Е като бърза - стигна ли...
    Ако тази служебна кола е на пицария "КОТКАТА", веднага мога да кажа чия е вината. Просто въпрос на късмет и на време е тези млади дихателчета, които буквално ЛЕТЯТ из града, не само да обърнат кола, а и да причинят смърт на невинни хора. И не, не всички служебни коли карат толкова безрасъдно. Максимов си озапти шофьорчетата по много лесен начин - надпис с телефон за обратна връзка на задното стъкло на всяка служебна кола и от доста време насам "Нетуъркс" си карат повече от нормално. Други луди не липсват обаче - сред тях са и "Хепи", и "Гарибалди", и онези няколко фирми, доставящи авточасти. Казвам го не за да ги плюя, а за да се усетят и не стигнат до положението на този млад състезател на "Котката"
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари