Тежка катастрофа на булевард "Липник"

9

Автомобил се е ударил в дърво

Катастрофата е станала преди минути на булевард "Липник" в Русе, между "Нисан" и "Медика" в посока КАТ.

Автомобил с марка "Субару" с десен волан се ударил в дърво. На място са изпратени екипи на полицията и „Спешна помощ“. Младият шофьор е изваден от смачкания автомобил с помощта на пожарникари.

Пътят е затворен. По неофициална информация 22-годишният шофьор е в кома и е откаран в болницата с опасност за живота.

Очаквайте подробности!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    23
    До 1234
    Казваш,горкото момче!!!!Така ли?????Ако беше те помлял?Нямаше да говориш така.
  • 7
    22
    От Русе
    Ако беше карал в дясна лента и 40 каквото е ограничението там нищо нямаше да се случи. Тоя е карал най малко със 90-100 за да прескочи бордюра и смачка така колата.
  • -10
    21
    БУКВАЛНО
    НЕ Е МОЙ ПРОБЛЕМ
  • 19
    20
    1234
    Скоростта със сигурност е била далеч над допустимата, съдейки по щетите на Субару - то. Сякаш голяма част от младите зад волана не могат да направят причинно следствена връзка какво може да стане! Жалко за младото момче, защото дори и да оживее, едва ли ще може да води пълноценен живот! Ясно е, че карайки бързо , то не е от бързане, а от избиване на комплекси,желание да изпъкнеш, да се покажеш! Повярвайте, далеч това не е начина! В прогнило и деморализирано общество като сегашното , ако сте честни и си държите на думата, отговорни, снизходителни към по-слабите то това неминуемо ще остане забелязано от когото трябва!
  • 2
    19
    Психолог до 18
    "бирица, винце", човек ти изпитваш истинска любов. Ако не ти пречи на нормалния живот, завиждам ти. Използването на умалителни е показателно - като "деца" или "дечица".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари