Катастрофа блокира движението в центъра на Шумен

0
Сблъскаха се две коли
Сблъскаха се две коли Снимка: ОД МВР - Шумен

Сблъскаха се две коли

Катастрофа блокира движението в централната част на Шумен, около църквата до пл. "Кристал", съобщи говорителят на Областната дирекция (ОД) на МВР Ася Йорданова.

След пътното произшествие е затруднено движението по улица „Климент Охридски“ в града, отбеляза тя и призова водачите да шофират с повишено внимание в пътния участък.

По първоначални данни са се ударили водачи, управлявали леки автомобили „Рено“ и „Тойота“. На място са екипи на полиция, пожарната и спешната помощ. Към момента няма сериозно пострадали. Пътник от единия автомобил се е оплакал от болки в гърдите. Двамата водачи са правоспособни. Те са тествани за шофиране след употреба на алкохол, пробите им са отрицателни, уточни Йорданова, предаде БТА.

По думите ѝ към момента се пропуска регулярно движението по ул. „Климент Охридски“, но има затруднения в движението по отсечката от улиците „Панайот Волов“ към „Цар Иван Александър“ в града.

В сравнение с 2022 г., пътнотранспортната обстановка в областта е влошена и тежките произшествия са с 28 повече, съобщиха на 30 януари от ОД на МВР в Шумен при отчет за дейността си през 2023 г.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари