КАТ - Русе привика фирмите за зимно поддържане

1
Фирмите за зимно поддържане ще бъдат глобени при забавено почистване
Фирмите за зимно поддържане ще бъдат глобени при забавено почистване

Фирмите за зимно поддържане ще бъдат глобени при забавено почистване

В зимната обстановка в Русе констатирахме забавено почистване на централните улици в града, заяви началникът на сектор „Пътна полиция“ - Русе гл. инспектор Николай Ненков.

„Имаше 3-4 снегорина с вдигнати гребла, а от нощта до 5:00 часа сутринта не беше почистен нито метър от уличната мрежа“, каза още Ненков.

Вчера от Пътна полиция са поканили на разговор фирмите, които отговарят за зимното поддържане, и са им били съставени протоколи с предписания да се реагира своевременно. Уведомена е и Общината като стопанин на пътя и възложител по договорите за зимно почистване и поддържане, за да вземе мерки. Ако се получи отново подобно забавяне, ще има вече и наложена санкция по Закона за МВР, предаде Русе Медиа.

По отношение на ограничителните колчета в трите участъка по пътя Русе - Бяла бе отчетено, че те изпълняват своето предназначение. След поставянето им няма тежки пътнотранспортни произшествия на тези места. Предстои да се извърши подмяна на ограничителите, които са потрошени, като ангажиментът за това е на АПИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 26
    3
    Кит кат
    На гише регистрации работи Милен Асенов. Той е сводник на непълнолетната проститутка Виолета Зафирова, която пласира на колегите си от КАТ и от полицията. Освен проституция и много дрога се върти там. Но човека си има чадър никой не го закача.
  • -21
    2
    РУСЧУКЛИЯ
    Те не са фирми,а земеделски производители,и разхождат ;GPS;
  • -16
    1
    Русенец
    Айде де
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари