Късметлия от Пловдивско удари 15 хиляди лева от тотото

1
Това не е първият късметлийски фиш в село Царацово
Това не е първият късметлийски фиш в село Царацово Снимка: БГНЕС / Архив

Цяло Царацово чака почерпка от късметлия в тотото

 Местен жител спечели 15 хиляди лева, като удари петица от 64-ия тираж на 5 от 35 на Спортния тотализатор, пише Марица. 

Щастливите числа са 15, 23, 28, 33 и 34. Печалбата още не е потърсена и местните продължават да гадаят кой се е замогнал. Това не е първият късметлийски фиш в селото. Преди година бе спечелен лек автомобил, но тогава никой не си го потърси. Пак там преди няколко години пак се падна кола, но тогава късметлията скоростно си прибра возилото. Касиерката в тотото в Царацово Мария Видолова заяви, че пунктът има заслужена слава. Самата тя работи от 15 години в тотализатора и помни, че е приела много печеливши фишове.

Преди две години се паднала шестица в играта "6 от 42". Три пъти местни хора са черпили за петици с печалба от по 25 хиляди лева. "Много обичам работата си и се радвам, когато направя щастлив някого с новина за печалба", признава Мария. Тя е майка на бившата състезателка и настояща треньорка по художествена гимнастика Иванка Видолова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари