Касапница! Две БМВ-та се удариха челно

0
В едната кола е имало 4 човека, а в идващото срещу тях БМВ е бил само шофьорът
В едната кола е имало 4 човека, а в идващото срещу тях БМВ е бил само шофьорът Снимка: БГНЕС / Архив

Tежка катастрофа е станала между врачанските села Софрониево и Бутан, научихме от BulNews.bg.

Две БМВ-та с врачанска регистрация са се ударили челно на завоя след моста над река Огоста в посока Козлодуй. Три екипа на спешния център са тръгнали от областния град, тъй като на тел.112 е бил подаден сигнал за много ранени хора.

В едната кола е имало 4 човека, а в идващото срещу тях БМВ е бил само шофьорът. Две момичета от Софрониево са чакали на спирката свои познати момчета от Хърлец. Младите жени имали уговорка да им гостуват и тръгнали към тяхното село. На острия завой след моста над реката тяхната кола се ударила челно в идващ насреща автомобил.

След жестокия удар най-тежко е състоянието на 21-годишната Вероника, която е с черепно-мозъчна травма и вече е транспортирана към болницата във Враца. Със счупени крайници и охлузвания е 23-годишната Кирилка, която е транспортирана към спешния център в Бяла Слатина. С леки наранявания и счупвания са и останалите пострадали, но без опасност за живота им.

Пътят от Софрониево към Бутан е затворен, а това е основното трасе за „АЕЦ Козлодуй“. На мястото на катастрофата работят полицейски екипи, които изясняват причините за тежкия инцидент. Движението от крайдунавския град е пренасочено през Мизия и Крушовица.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари