Кърпят за пореден път новото кръгово

1

Пореден ремонт на подлеза под новоизграденото кръгово кръстовище край зала „Булстрад Арена“ започна в Русе, научихме от TVN.

Този път пропадна единият от подходите от страната на Спортната зала.

Сигнал за пропадането е бил подаден още през почивните дни. Днес на място екипът на TVN вижда, че отворилата се фуга между плочките и излетия бетон в началото на подлеза е повече от 2 сантиметра.  На оперативка кметът Пламен Стоилов е разпоредил незабавна проверка по случая, информираха от общинската администрация.

Работници, вероятно от фирмата – изпълнител, премахнаха надигнатите блокчета и плочки. Уверението им е, че поставената лента и забраната за преминаване ще бъде само за един ден. Дали проблемът обаче ще се размине само с козметично закърпване е каже комисията, която трябва да направи оглед, а утре да излезе и с официално становище за пропадането. Факт е, че по стените на подлеза отново има следи от силна влага.

Подлезът беше изграден през мината година с около 4 милиона лева европейски средства. Голяма част от работата обаче беше извършена в студените зимни месеци – при минусови температури и сняг, време изключително неподходящо за строеж. Вероятно и това една е причините за множеството проблеми с настилката в района на съоръжението на което дори не беше прерязана официално лента.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Какви са сезоните в България?
- Агне, таратор, риба, прасе.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари