Каракачанов: Ердоган май настъпи мотиката

1
Красимир Каракачанов: Свалянето на руския бомбардировач Су-24 от турски изтребители не е инцидент, а добре организирана засада
Красимир Каракачанов: Свалянето на руския бомбардировач Су-24 от турски изтребители не е инцидент, а добре организирана засада

Красимир Каракачанов каза в студиото на bTV, че свалянето на руския бомбардировач Су-24 от турски изтребители не е инцидент, а добре организирана засада. "Турците прекалено добре са знаели маршрута на руските самолети. Те са изчакали Су-24 да си изхвърли товара. И са го нападнали, когато се е връщал обратно празен и беззащитен", каза лидерът на ВМРО.

Той допълни,че след свалянето на руския бомбардировач турският президент Ердоган май е "настъпил мотиката". "Той получи критики от американския департамент за малкото количество войници по границите на страната, за да я защитават от терористите. И това е нещо нормално.

След атентатите в Париж Европа, която водеше безгръбначна политика, почна да се събужда.Разбраха всички страни, че без радикална политика срещу радикалния ислям няма да се случат нещата", допълни войводата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари