Кандидат за депутат от ПП-ДБ: Катастрофата край Аксаково няма да ни се отрази

0
Свилен Трифонов заяви, че очаква да приключат следствените действия
Свилен Трифонов заяви, че очаква да приключат следствените действия Видео: NOVA

Свилен Трифонов заяви, че очаква да приключат следствените действия

Катастрофата край Аксаково няма да се отрази на предизборната ни кампания. Очаквам да приключат следствените действия и да се изясни кой е виновен за пътното транспортно произшествие. Това каза кандидатът за депутат от ПП-ДБ Свилен Трифонов в „Денят на живо“ по NOVA NEWS.

Това, че участва кола на НСО не е от такова голямо значение. От значение е, че това е ежедневие по българските пътища“, посочи Трифонов.

По темата за строителството на автомагистрала „Хемус“ той посочи, че изграждането на трасето до пътен възел „Плевен“ ще се случи до края на 2025 г.

Трифонов коментира и казуса с АЕЦ „Белене“. По негови думи площадката не е пригодена за изграждане на атомна централа, тъй като е много стара. Той е на мнение, че тя не трябва да бъде изоставена, а да се използва за създаването на промишлена зона или на парк за възобновяеми източници.

Трифонов заяви, че в Плевен недостига питейната вода, тъй като има само един водоизточник. Той посочи, че трябва да се построи язовир.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    До пети
    Хубаво си дал линк, ама поне разгледай снтит вю-то. Вного ясно се вижда , че улица Добруджа влиза в Т-образното кръстовище със знак СТОП. Лично аз не видях за има ограничение на скоростта на 60 км, въпреки, че по спомен, мисля че в този участък има табелки начало и край на населено място, т.е. скоростта трябва да е 50 км, ако няма друг знак. Ама го казвам по спомен. Така, че не ставай смешен А че ПРОСТо Киро е бързал за следвашата си доза бяло е сигурно, и затова е пришпорвал полицайчето от НСО да кара бързо
  • -1
    6
    до 5
    Хубаво си дал линка, да беше разгледал снимката по-подробно! Посока Варна се движи опела, оттам откъдето излиза мерцедеса е излязъл и убития, а знака стоп си се вижда на линка ти точно на задницата на сребристия мерцедес! До тука само политически коментари, а безпорно е нарушението на убития, скоростта на другия автомобил може да допринесе само за утежняване на последствията от катастрофата! Оставете приказките преди да е излязла някаква експертиза! Това ми напомня за онова, как путин беше убил навални преди още да има яснота. Не съм му фен на кико, много мога да го плюя, но чакам все пак някакви безпорни факти!
  • 4
    5
    Русенец
    https://www.google.bg/maps/@43.2687101,27.8178559,3a,75y,312.84h,95.18t/data=!3m6!1e1!3m4!1sYXOQzQN1-FCxdkDvWukHJA!2e0!7i16384!8i8192?hl=bg&entry=ttu Там няма знак Stop. 160km/h са 45m/s. За да тръгнеш от спряло положение и да вземеш завой са нужни повече от 2-3 секунди. Ако е имал видимост под 130-150 метра каква вина има? А дори и да е имал такава видимост, НСО се движи по път с ограничение 60. Кръстовище на ГЛАВЕН път, лента за пристрояване, ако завиваш наляво към единия вход на Аксаково, там е искал да завие. след кръстовището стационарните камери, ама прекрасно трябва да са записали катастрофата! Вижте колко голяма видимост има и за да тръгне човека да завива, а джипа да го изненада, значи джипа е хвърчал с минимум ДВОЙНА на разрешената скорост там от 60 км,че и сигурно е била повече!
  • 6
    4
    Българин
    Ще се отрази на резултатите ви, ДеБела мазна ПеПеруго! Този път няма да има ала-бала с Президента и далаверки с машинките. Отивате на бунището за политически отпадъци, където отдавна ви е мястото!
  • 6
    3
    Жалко
    Жалки курви на сорос
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари