Камион потроши оградата на Русенската митрополия

3

Товарният автомобил съборил елемент от историческия ансамбъл на сградата

Камион събори част от оградата на Русенската митрополия. Инцидентът е станал днес, когато товарният автомобил е правел опит да влезе в улицата към паркинга на Русенска опера.

При движението си на заден ход камионът се е забил в крайъгълната колона от оградата на митрополията и я е потрошил, съобщава Русе Медиа.

Надяваме се, че този елемент от историческия ансамбъл на сградата ще бъде възстановен своевременно в същия вид и за сметка на извършителя", заявиха от Русенската митрополия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    9
    джони
    Е чудо голямо, камион ударил ограда, слава богу няма пострадали. Като гледам коментарите, да ва еба в безгрешните.
  • -7
    8
    Да, Мунчо
    Да се потрудят най - после и те.Свикнали да живеят на чужд гръб, на готово.Както се казва: "помогни си сам и Господ ще ви помогне, чада Божии". Сполука.
  • -12
    7
    Абе
    Да си мислят вътре за греховете си. Първо гръм падна в София, сега- Русе….Хайде хаирлия да е!
  • 3
    6
    Градът на трошенето
    Абе нашичкият потроши улици, отдаде за малко пари парцели, асфалтира улица върху павета и много други поразии, и пак никой не му търси сметка. С изключение на..............поруганата му съпруга. Вие за един некадърен шофиор се втелявате. Айде изритайте първо некадърният си оправник и после съдете НЕможещите....шофиори.
  • 24
    5
    до 3
    Не се споменават детайли, но няма да се изненадам да е от някоя от фирмите на Даков, които поемат всички ремонтни работи към общината. Те там такива ги наемат - едва говорят български, а за заплатата се подписват с палец.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари