Камион катастрофира и разсипа 1 милион паунда на улицата

1
Въоръжени полицаи бяха мобилизирани, за да охраняват местопроизшествието
Въоръжени полицаи бяха мобилизирани, за да охраняват местопроизшествието

Истински екшън се разигра в Суиндън, Великобритания, след като камион катастрофира и разсипа ценния си товар от повече от 1 милион паунда в брой. Въоръжени полицаи бяха мобилизирани, за да охраняват местопроизшествието. Служителите имаха за цел да спрат всеки, който се опита да събира разпилените пари, предаде английската преса.

Шофьори съобщиха за камиона, който спрял твърде рязко и кутии с банкноти и монети се разбили в предната част на ремаркето. Полицаи от Суиндън били изпратени на мястото на произшествието, за да предотвратят кражбата на изпадналите пари.

Други автомобили не са пострадали при инцидента, а движението било отклонено, докато съберат ценния товар. „Очаква се да има прекъсване на движението за следващия час и половина. Очевидно ще останем тук, докато превозното средство бъде възстановено. Това е нещо, с което със сигурност не сме се сблъсквали досега“, заяви сержант Джема Винтън от британската полиция.

Запитана за възможността от кражба, Винтън отговори, че такъв вариант е взет под внимание и именно затова са мобилизирани въоръжените служители на реда.

Свидетели на куриозната случка разказаха, че на влизане в кръгово движение камионът рязко е набил спирачки, което е предизвикало инцидента. Специалните кутиите са се счупили и разпилели, а при преместването съдържанието им се е изсипало върху пътното платно.

От полицията съобщиха, че тече разследване относно причините за пътния инцидент. Те не пожелаха да коментират точната сума, която е носел авариралият камион, нито маршрута, по който е пренасял ценния си товар.

Източник: Economic.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари