Калоян Паргов: Подавам оставка като председател на групата съветници в СОС

0
Той предаде символично ключа от Градската организация на новоизбрания председател
Той предаде символично ключа от Градската организация на новоизбрания председател Снимка: БСП-София

Той предаде символично ключа от Градската организация на новоизбрания председател

Подавам оставка като председател на групата съветници в СОС. Председателят на Градския съвет трябва да има инструментите за правене на политика. Това означава, че той трябва да има още един елемент и той е свързан с местната политика, местната власт и Столична община. За да има възможност да прави политика и да бъде свободен в своите действия”. Това заяви досегашният председател на БСПСофия и на групата съветници на „БСП за България“ в СОС Калоян Паргов, съобщиха от БСП-София.

Той предаде символично ключа от Градската организация на новоизбрания председател Иван Таков и припомни, че с Таков са работили дълги години рамо до рамо и в партията, и в общината.

Искам да му пожелая от сърце успех, кураж и здрави нерви в това, което му предстои до края на мандата през 2024 година. Убеден съм, че той има нужните качества, че има нужните компетенции и ще се справи с тази огромна отговорност, тъй като е преминал през всички нива на партийната йерархия от най-ниското до най-високото, на което беше избран в снощната конференция“, посочи той и подчерта, че знае, че този стол е много горещ, тъй като е седял на него 9 години.

Калоян Паргов сподели, че покойният му баща му е завещал едно правило "Пазете принципите!" и допълни "Пазете отбора!".

Показахме и се надявам наистина цялата партия да ни чуе, че обединението в името на принципи и каузи е възможно“, заяви от своя страна Иван Таков и изтъкна, че приема гласовете на делегатите като голяма отговорност.

Днес ще се проведе заседание на общинските съветници, на което ще бъде избран нов председател на групата на БСП в Столичния общински съвет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари