Калоян Паргов: 2023 година беше нулева за икономиката

0
„Дали ще има нова сглобка или не, аз бих запитал – дали ще има клопка”, каза социалистът
„Дали ще има нова сглобка или не, аз бих запитал – дали ще има клопка”, каза социалистът Видео: NOVA

„Дали ще има нова сглобка или не, аз бих запитал – дали ще има клопка”, каза социалистът

„2023-та беше нулева за икономиката. Най-големият инвеститор в България е държавата”. Това заяви Калоян Паргов, председател на СИНПИ в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

Според него правителството, водено от Николай Денков било провал и неговото продължаване ще бъде клопка. „Дали ще има нова сглобка или не, аз бих запитал – дали ще има клопка.”, каза социалистът.

Той обясни, че още преди 2020-та година от МВФ и от Световната банка били поискали отпадане на плоския данък. „Видимо е, че неравенствата в света се увеличават, препоръката беше да се смекчи социалната цена. Социалистите години наред предлагаме данъчна реформа и смяна на плоския данък”, каза Паргов. Той допълни, че имали подкрепа на синдикатите.

Относно скандалите в БСП – между ръководството на партията и на Градската организация на партията, Паргов каза, че за 30 г. това е вторият подобен случай.

Той каза, че ще запомни патриарх Неофит с неговия принос за спирането на разделението в БПЦ. „Това беше важно за държавата, можем да кажем, че той беше мъдър държавник”, допълни Паргов и изтъкна, че вярата и православното християнство са в основата на нашатаанационална идентичност.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари