Калина Константинова: Пеевски дойде на работа за първи път от шест месеца, за да натисне бутона

0
Това, което ме усмихва, е това, което виждам навън на площада, обясни вицепремиерът
Това, което ме усмихва, е това, което виждам навън на площада, обясни вицепремиерът Снимка: БТА

Това, което ме усмихва, е това, което виждам навън на площада, обясни вицепремиерът

"Това, което ме усмихва, е това, което виждам навън на площада. Да, може би в зала получихме негативна оценка, Делян Пеевски дойде за първи път на работа от шест месеца, за да натисне бутона. За мен това е висока оценка за моята работа, това значи, че сме направили неща, които са били достатъчно смислени, знакови и са нарушили комфорта на статуквото."

Това заяви вицепремиерът по ефективно управление в оставка Калина Константинова, предаде Novini.bg.

По думите ѝ те са направили пълен кръг и са се върнали там, откъдето са започнали – на пълния площад.

Видях едни гузни физиономии от миналия четвъртък, когато беше гласуването срещу Никола Минчев. Днес не избраха собствен председател, не приеха промените в закона за евросредствата, който е последната стъпка от отключването на първия транш от средствата по Плана за възстановяване, спряха 2,5 млрд. лв.“, добави тя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    И защо
    Правилника на т. нар.,,НС" позволява да ходиш на работа на 6 мес., пък да получаваш заплата(и то не малка) всеки месец, която пък не му трябва ИЗОБЩО И НЕ ЗАСЛУЖАВА????
  • 1
    1
    Селска седянка
    За тези 2,5 млрд.лв. - кой ще ги лапне е въпросът, заради което падна и правителството. Явно Шишо се канил да ги открадне, ама като разбрал, че ще е някой друг, тогава е притичал в парламента и натиснал бутончето.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари