Калин Сърменов: Към края на годината ще се говори за ВНС и смяна на политическия модел

1
Според него това, че България е стигнала до патова ситуация е цел, а не случайност
Според него това, че България е стигнала до патова ситуация е цел, а не случайност Видео: NOVA

Според него това, че България е стигнала до патова ситуация е цел, а не случайност

"Имаме нужда държавата реално да работи. Има един-двама, които разбират от политика, другите обслужват интереси. България има нужда от хора, които здраво да работят с радикални действия, а не да угаждат. Към края на годината ще се говори за ВНС и смяна на политическия модел". Това каза директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов за "Офанзива" по NOVA.

"Политическата класа е част от обществото, а народът е малък, така че по някакъв начин всеки познава политик. Те са и толкова жалки в това, което вършат. Има един-двама, които разбират от политика, другите обслужват интереси. Най-трудният процес е да се погледнеш отстрани, за да забравиш за собствените си представи, за да разбереш ситуацията'', коментира той.

Според него това, че България е стигнала до патова ситуация е цел, а не случайност. "Недоволството подреди нещата по същия начин като преди, само че излязохме от релсите за 3 години. Европа започна да прибира доброто си отношение от нас", смята Сърменов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2
    Аз
    Обаче към края на годината вече няма да се говори за Калин Сърменов!
  • 6
    1
    А-хааа!
    Актьорите са си наш'те стари курви. А сценарият е на ... САЩ?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари