Какво става с "Арена Русе"?

5

Сградата е неподдържана, одраскана и занемарена

За това свидетелстват снимки на Красимир Георгиев, публикувани в групата "Русе".

А ето и мненията на част от коментиращите:

"Тази зала е страшно недовършена и недомислена при направата ѝ... А стълбището към подземния паркинг е страшно зле", пише Наталия Кирова.

"Тази зала е на страхотна загуба и неприятното е, че за поддръжката и се изразходват финанси от общинският бюджет!", коментира Пламен Левски.

"Скоро минахме отзад. Да, изглежда по този начин! Неугледна и отблъскваща. Въздържах се да пиша, защото виждам не само красивите неща. Радвам се, че и други хора го виждат", отбеляза МироСлав Малчев.

"Бетонен брутализъм - това е стилът на сградата и е напълно завършена външно и вътрешно. Това ми обясниха преди години инвеститорите и изпълнителите на проекта", смята Емил Димитров.

За жалост, мащабната за Русе инвестиция не оправда докрай очакванията за многобройни концертни и спортни прояви в Русе.

Но недовършените елементи вътре и вън по фасадата продължават да правят впечатление на всеки един посетител.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    8
    До 7
    Основното съдържание навярно е,някой да се направи на интересен,след това да се похвали във фейсбук с това.Да си избий комплекса и да остане с чувството на отговорен и наблюдателен гражданин.
  • 7
    7
    Любомир Христов
    Има ли някой линк към публикацията в групата Русе или просто така си цитираме. Не намирам основното съдържание.
  • 19
    6
    Любомир Христов
    Само за сведение на всички тук, които сте абсолютно неосведомени, но това не Ви пречи да хейтите на воля! Всичко от сниманото е 100% Общинска собственост и няма никаква връзка със управлението и собствеността на дружеството, управляващо Арена Русе. колкото до това дали е занемарена, може всеки да влезе по всяко време от 8 до 22 часа и да се увери сам. Около 300 души, основно деца идват всеки ден да тренират в залата. А на Дунав Мост препоръчвам да се свърже с ръководството, преди да се излага с подобни глупости!
  • 21
    5
    русенец
    Грозна или красива, няма чак такова значение, важното е че я има. Иначе тези концерти и спортни събития, на които присъствахме там след построяването и щяхме да ги гледаме "през крив макарон". А иначе можеше и досега да си стои огромния изкоп и излятите основи от времето на социализма.
  • -5
    4
    Иван
    Грозно местенце,много лошо направено,дупка,закривай! Простотия та на ГЕРБ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари