Какво се случва с Цвети?

0
Медиците в "Пирогов" са ядосани за изказванията, че Цвети ще бъде изписана след месец
Медиците в "Пирогов" са ядосани за изказванията, че Цвети ще бъде изписана след месец

Цветелина Стоянова продължава да е в реанимацията в “Пирогов”.

Двайсет и един дни след инцидента разкриваме подробности за актуалното й състояние. То се подобрява изключително бавно, но има напредък, което е радващо за всички, които се надяват красивото момиче да се върне към нормалния начин на живот. “Никой не се наема с прогнози кога и какво ще се случи. Състоянието й е тежко и възстановяването няма да трае нито ден, нито една седмица, нито месец”, коментират източници , информира БЛИЦ.

Преди няколко дни се появи информация, че след един месец Цвети ще бъде изписана. Лекарите от “Пирогов” били бесни на подобни изказвания и писания, тъй като един месец в медицината и в подобно състояние на пациента означава твърде много. Никой не може да даде прогноза за след два дни, камо ли за след един месец.

Цвети продължава да е интубирана, на апаратно дишане е, тъй като основният проблем с белия й дроб продължава да е налице. Всъщност, това най-много тревожи лекарите. В последните няколко дни грацията е имала проблеми и с бъбреците, което обаче е било очаквано от лекуващите.

На моменти се намаляват успокоителните, които й дават, а това я прави малко по-жизнена. Това обаче крие своите рискове за вътрешните органи. Ето защо Цвети прекарва повечето време в сън. Радостната новина е, че чаровната ни гордост чува и реагира на различни команди, като може да движи крайниците си.

Момичетата от ансамбъла днес посетиха гимнастичката, а в сряда заминават за Русия, където ще участват на Световната купа в Казан.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари