Какво отне живота на 23-годишното момче на пътя Русе - Николово?

18

Млад шофьор почина след тежка катастрофа край Русе

Инцидента е станал снощи към 23:00 часа снощи. 23-годишният шофьор пътувал с автомобила си по пътя между село Николово и град Русе, когато напуснал пътното платно и се блъснал в дърво.

Очевидец на тежкия инцидент алармира в социалната мрежа, че не е валяло дъжд, а причината за смъртта на младото момче е кал на пътя.

"Казват че причината е силният дъжд – бях там, втора кола, и не валеше! Причината за смъртта можете да видите на снимките. Кал на пътя! Необходими са промени, а не лъжи в медиите!

Къде са канавките? Защо не се отнеме излишната почва, в близост до пътя, за да не навлиза при силен дъжд. Не, не мисля че грешката е само в шофьорите. Има нужда от стандарти и изисквания към изпълнителите на проекти. Необходимо е вниманието на общините да премахнат всички причини да има кал на пътя.

Градът ни тъне в кал, защото градинки, дървета и т.н. тревни площи - не са съобразени да не се свлича почва. RIP - дано има някаква промяна!", пише Владимир в групата "ВИЖДАМ ТЕ КАТ И ПЪТНА ОБСТАНОВКА ОБЛАСТ РУСЕ"

Загиналото момче е трябвало да празнува 24-ия си рожден ден на 26 март. 

Ще се изследва пътят за наклон и предпоставки за катастрофи. Пътуващи по този път коментират, че там редовно при обилни валежи се образува огромна локва с опасност от аквапланинг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари