Какво ни очаква в годината на Вола - 2021?

1
2021 г. ще бъде по-добра година за почти всички знаци от зодиака, които са имали проблеми с парите или кариерата си
2021 г. ще бъде по-добра година за почти всички знаци от зодиака, които са имали проблеми с парите или кариерата си

Годината на Вола, или Годината на Белия Метален Вол, започва на 12 февруари 2021 г. и ще завърши на 31 януари 2022 г.

Волът е вторият от всички зодиакални животни в китайския календар, пише Дело. Древен мит гласи, че Нефритеният император на Китай е повелил поредността на животните в хороскопа да бъде според реда, по който те са пристигнали при него, след като ги е повикал. Волът щял да пристигне първи, но Плъхът го подмамил и го яхнал. Когато пристигнали при негово величество, Плъхът скочил от гърба на Вола и бил първи пред очите на владетеля. Така Волът останал втори в астрологичната верига.

В китайската култура Волът е ценено животно. Заради ролята му в селското стопанство на него се приписват положителни характеристики, като трудолюбивост и честност. Воловете освен че обичат да се трудят, са още интелигентни и надеждни и никога не изискват похвала.

През последния век Годините на Вола са били: 1925 г., 1937 г., 1949 г., 1961 г., 1973 г., 1985 г., 1997 г., 2009 г. и 2021 г.

<strong class='keys'>Година</strong>та на <strong class='keys'>Вол</strong>а

2021 г. ще бъде по-добра година за почти всички знаци от зодиака, които са имали проблеми с парите или кариерата си през 2020-а – година, доминирана от тежката епидемия и икономическата криза. Китайският хороскоп през 2021 г. е свързан с Ин-елемента, който олицетворява развитието и еволюцията.

След 12 февруари 2021 г. умът ще надделее на силовите методи. Годината ще е без агресия, в нея ще се използва здравият разум и стратегията на мъдрите решения.

Личностна характеристика

Воловете са честни, искрени и отдадени на работата. Те никога не търсят признание или потупване по рамото, както и не държат да бъдат в центъра на вниманието. Тази тяхна скромност често е причина да не могат да разкрият таланта си, но пък печелят достойно признание с упоритата си работа.

Те вярват, че всеки трябва да направи това, което е поискано от него. Рядко губят нервите си, мислят логично и от тях могат да станат велики лидери.

Мъжете, родени през годината на Вола, са надеждни.

Винаги може да разчитате на тях. Те влагат цялото си сърце във всичко, с което се захванат. Изпитват и голяма отговорност към семейството си. Въпреки това, поради тяхната увереност, граничеща с арогантност, не позволяват на никого да противоречи на техните правила. Те имат големи очаквания към децата си, въпреки че може и да не се реализират.

Жените, родени през годината на Вола, са спокойни и нежни.

Те никога не се уповават на превратностите на съдбата и рядко имат план Б. Това твърде често ги изправя пред тежки житейски борби. Но независимо от всичко, те винаги вървят по пътя, който са избрали. Въпреки своя прословут инат, те мислят и реагират бързо и адекватно.

Съвместимост

Най-съвместими с Вол са представителите на три други зодии от китайския календар – Плъх, Змия и Петел.

Плъхът и Волът имат допълващи се характери, както и еднакви цели в живота.

Змия и Петел също добре си пасват с Вола. Змиите не само ще дадат топлина и романтика, но също така предлагат помощ и подкрепа в работата. Честните и лоялни Волове могат да бъдат привлечени от мекото и любящо сърце на Петела.

Най-малко съвместими зодии за Вола са Коза, Кон и Куче.

Земните характери на Козата и Вола могат да имат тежки личностни сблъсъци. Те може да са толерантни към своите различия, но винаги ще има напрежение между тях.

Конете притежават свободолюбив дух и може да нямат сериозно отношение към живота. Това е в контраст с разбиранията на Вола. С Кучетата пък Волът трудно може да намери общ език.

Подходящи за Вола са:

Цветове: син, жълт и зелен

Числа: 1, 4

Растения: момина сълза и бамбук

Неподходящи са:

Цветове: червен и кафяв

Числа: 3, 6.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари