Какво е състоянието на пострадалите при тежката катастрофа в Русе

3

При снощния инцидент на булевард "Липник" са ранени 19-годишно момиче и 21-годишен младеж

На 25 октомври около 21:25 часа в град Русе на булевард "Липник", до бл. "Ангел Гецов" (в посока сектор "Пътна полиция"), лек автомобил "Фолксваген Поло" с русенска регистрация, управляван от 27-годишна жена, по време на движението си се е отклонил попътно вляво, блъснал се е в бордюр, напуснал е пътното платно вляво, събаряйки металната разделителна ограда на булеварда и се е преобърнал по таван на платното.

Момиче е в безпомощно състояние след тежка катастрофа на булевард "Липник" - ВИДЕО

В резултат на инцидента са причинени материални щети по превозното средство и инфраструктурата и са пострадали двама, пътували в колата. Тежко ранена е 19-годишна пътничка, която е била на предната дясна седалка. Тя е настанена е в УМБАЛ "Канев" с фрактура на череп, фрактура на гръден прешлен и контузия на бял дроб, съобщиха от полицията в Русе.

Возещ се на задната седалка пътник на 21 години е леко ранен. След преглед в болницата е диагностициран с разкъсвания на пръст на ръка и натъртвания в областта на гърба. Младежът е отказал хоспитализация в медицинското заведение.

Причините за ПТП се изясняват. На местопроизшествието е извършен оглед и е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    асфагс
    учебните фирми да подготвят малко камикадзета за фронта ,виждаме че са ефективни там
  • 14
    3
    гост
    Интересно коя фирма е подготвила тая жена за водач на МПС след като на прав участък убира мантинелите , а ако излезе някоя по сложна ситуация на пътя , хич не я виждам.А колко ли още с такава подготовка камикадзета има още по пътищата сред нас .
  • 12
    2
    Гошо куче лошо
    Гръдни (на лат. Vertebrae thoracicae) – Участват в образуването на скелета на гръдния кош и се съединяват ставно с ребрата и отговарят на техния брой (чифта).[1] Вид Прешлени шийни гръдни поясни кръстцови опашни общ брой Човек 7 12 5 5 3 – 4 32 – 33
  • 1
    1
    ????????
    "фрактура на гръден прешлен"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари