Какво е да преболедуваш COVID-19 с два трансплантирани бели дроба

1
Вдъхновяващата история на Ирен Дикова
Вдъхновяващата история на Ирен Дикова Видео: NOVA

Какво е да преболедуваш COVID-19 с два трансплантирани бели дроба! Вдъхновяващата история на Ирен Дикова.

За предаването "Социална мрежа" по NOVA Ирен сподели перипетиите, през които е преминала и тези, които продължава да преодолява, като преболедуването на COVID-19.

Тя заяви, че много от хората с трансплантации са се притеснявали да се ваксинират срещу заразата, но самата тя е ваксинирана и след консултации е била убедена да го направи.

За пациенти в нейната ситуация е нормално да има страх от всяко заболяване, било обикновен грип или COVID-19, защото всяка инфекция може да се превърне във фатална.

Интериорният дизайнер следва съветите на лекарите и след трансплантацията, преболедуването на коронавируса, карантината и затварянето поддържа любовта си към спорта и не спира да тренира тенис, пилатес.

Ирен живее постоянно във Виена, защото там е близо до лекарите, които са извършили трансплантацията й, но често със съпруга ѝ са и в България, за да са и до близките си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук